19. maj 2014

Spørgsmål og svar

 

 

Her finder du svar på nogle af de spørgsmål, som vi ofte får stillet. Du er naturligvis også altid velkommen til at spørge i centret, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig.

Hvorfor er centret kun for kvinder?
Hos os får du som kvinde et frirum til at være dig selv, uanset hvordan du ser ud, når du træner. Desuden er vores maskiner designet specielt til kvinder, så de passer til dig. Ved at fokusere på kvinder, kan vi give dig den mest effektive træning med flotte resultater til følge i omgivelser, hvor du føler dig godt tilpas.

Er en halv times træning nok?
Ja! Erfaring (og forskning) viser, at du får den mest effektive træning, hvis du træner med høj intensitet i en halv time, som er tilpasset dig. Hos os har du pulsen oppe hele tiden, mens du veksler mellem styrke- og konditionstræning. Cirkeltræningen er sammensat, så du får trænet hele din krop på en god halv time. Det handler nemlig om, hvor effektiv du er i dit træningscenter og ikke om, hvor længe du er der. Så selv med udstrækning og bad kan træningen være klaret på under en time – fordi du som kvinde skal nå meget.

Hvor ofte bør jeg træne?
HVER gang du træner, hjælper det. Så det vigtigste er, at du kommer afsted, når du kan. Uanset hvilken træningsform du vælger, så bør du træne regelmæssigt 2-4 gange om ugen for at se resultater. Derfor anbefaler vi, at du kommer og træner tre gange om ugen, så får du hurtigt resultater, som du både kan se og mærke. Der er ingen tidsbestilling hos os, når først du er i gang. Kom når det passer ind i din hverdag, og når du har lyst. Vi står altid klar.

Hvad er resultatgaranti?
Vi er så sikre på, at vores koncept giver resultater til så godt som alle kvinder, der kommer og træner tre gange om ugen. Derfor tilbyder vi en resultatgaranti for, at du bliver tilfreds og opnår resultater, og ellers får du dine penge retur. Du har tre måneder til at vurdere os i. Hvis du i løbet af den tid ikke opnår resultater, så får du op til tre måneders medlemskontingent retur.

Hvordan kan det være så effektivt?
Når du kommer første gang, får du først en samtale med en af instruktørerne, så vi ved lidt om dig, dine målsætninger og eventuelle skavanker. Så bliver du målt, vejet og får målt din fedtprocent, så du kender dit udgangspunkt. Og så følger instruktøren med dig rundt til samtlige maskiner og tager sig af dig gennem hele din første træning og efterfølgende udstrækning. Bagefter kan du komme og træne lige, når det passer dig. Og der vil altid være en dygtig instruktør i cirklen til at vise dig øvelser tilpasset netop dig. Hun sikrer, at du arbejder korrekt i maskinerne, og hun sørger for at presse/inspirere dig til at få gode resultater hver gang. En slags personlig træner, du bare deler med de andre i cirklen.

Kan jeg træne med mine skader/skavanker?
Langt de fleste kan træne hos Træning for Qvinder. Ved din introduktion kan din instruktør hjælpe dig, så I får træningen tilpasset din skade eller skavank. Og skulle det mod forventning vise sig, at du ikke kan træne, så kan du benytte dig af vores resultatgaranti. Har du en skade/skavank, som forhindrer dig i at træne i en periode, så stiller vi dit medlemskab i bero imens, og vi hjælper dig naturligvis godt i gang igen, når du igen er klar til at træne.

Hvordan foregår cirkeltræningen?
Styrketræningsmaskinerne er stillet op i en cirkel med stepplader imellem. Hvor du begynder i cirklen, bestemmer du selv. Efter 30 sekunder går du videre til næste station. Maskinerne er lavet specielt til kvinder og skal ikke indstilles, da de fungerer med hydraulik, der sørger for at give den belastning, som passer til dig. På steppladen får du anvist effektive øvelser af instruktøren, men du må også gerne selv vælge en anden øvelse. Det er ikke spor svært, når du lige har fået det vist. Og husk – vores dygtige instruktører er her altid til at hjælpe dig.

Kan jeg få en gratis prøvetime?
Ja. Bare ring og bestil en tid, så står en af vores instruktører klar til at tage godt imod dig, og hun giver dig en prøvetime ganske gratis. I tager først en lille snak til introduktion, og du kan blive vejet og få målt din fedtprocent, inden hun tager dig med gennem en hel træning og udstrækning. Bagefter kan du blive meldt ind med det samme. I må også gerne komme flere sammen, så skal I bare lige huske at sige det ved tidsbestillingen.

Hvad skal jeg have på?
Det er helt op til dig, hvilket tøj du vil have på, når du træner hos os. Det skal være noget tøj, som du har det godt i, også når du skal bevæge dig og svede. Vi anbefaler, at du bruger en god, støttende sports-bh, så brysterne følger med, når du hopper. Desuden anbefaler vi, at du tager nogle sko på med god stødabsorbering. De må gerne tidligere være brugt udenfor, bare du har gjort dem rene under bunden. Du må også gerne træne i strømper, men sko giver dig bedre støtte og tager en del af de stød, du ellers får op i knæ og ryg ved hop.

Hvordan kan der være hold i cirkeltræningen?
Som du kan se i centrets aktivitetskalender, så er der forskellige hold i løbet af ugen. Men selv om cirkeltræneren i det tidsrum primært koncentrer sig om at undervise i crossfit, de store bolde eller andet, så er der også til plads til dig, der bare gerne vil lave den normale cirkeltræning. Det er nemlig stadig en blanding af træning i maskiner og øvelser imellem. Det er så øvelserne, der er anderledes, når der er holdtræning. Og så her kommer du bare og finder en plads, når det passer dig –uden at booke en plads på et hold.

Kan jeg tabe mig ved cirkeltræning?
Ja, men det kommer naturligvis an på, hvordan du bruger de resterende 23½ time i døgnet. Hvis du spiser fornuftigt og sundt, så kan træningen hjælpe dig til et vægttab, der samtidig giver en ikke bare slank men også flot og veltrænet krop.
Vi vil meget gerne hjælpe dig på vejen dertil både med små hint i hverdagen, og du kan få intensiv vejledning, hvis du deltager på en af vores bootcamps eller tilkøber kostvejledning.

Kommer der mænd i centret?
Ja det sker en gang imellem. Det kan være en mand, der vil købe et gavekort til glæde for sin kæreste, hustru eller mor. Desuden kan der komme en håndværker eller leverandør. Men alle vores instruktører og behandlere er kvinder.