16. juni 2014

Odense – holdtræning m/aktivitetskalender

Se aktivitetskalenderen nederst på siden

Træningen

Hos Træning for Qvinder laver vi effektiv cirkeltræning med smil på læben og sved på panden. ALLE kvinder kan være med, bare de er fyldt 15 år og er min. 148 cm høje. Uanset om din kondition og vægt er super god og bare skal vedligeholdes eller du trænger til store ændringer, så kan du altid være med. Du og dit udgangspunkt bestemmer, og vi hjælper dig!

Du skifter mellem styrketræningsmaskiner og stepplader hver halve minut, så du ikke syrer til. Der er ikke noget, du skal indstille på maskinerne, der er lavet specielt til kvinder, så du får ingen spildtid og kan derfor holde høj puls gennem hele træningen. Der står en kompetent instruktør i midten og sikrer, at du arbejder korrekt og effektivt i maskinerne. Når du står på steppladen, laver du øvelser under vejledning af instruktøren, som sørger for, at du kommer hele kroppen rundt og får trænet både balance, styrke og kondition.

Vores hold

Når vi har hold i cirklen, er du et minut på en maskine og et minut på gulvet, hvor du følger instruktøren, hvis du har lyst til at deltage i holdet. Du kan komme og gå, som det passer dig – eller tage hele timen. Du bestemmer.

I Odense C tilbyder vi: